česky | english

Blog

Barcelona Bridal Fashion Week 2024

Předposlední víkend v dubnu jsem opět měla tu čest navštívit největší svatební veletrh v Evropě, tentokrát v Barceloně. Na tento veletrh se vždy neuvěřitelně těším. Nejen proto, že jsou to jediné tři dny v roce, kdy jsme s manželem bez našich tří dětí, ale hlavně kvůli všem těm nádherným šatům, setkáním s dodavateli a objevování novinek pro vás.
Tento rok mě čekalo skutečné překvapení. Naše vlajková značka Milla Nova si pro nás připravila něco výjimečného. Představení nové kolekce proběhlo mimo hlavní výstavní halu, na tajném místě. Adresu jsme se dozvěděli až den předem prostřednictvím SMS: Maritime Museum of Barcelona - Barcelona Royal Shipyard. Byla jsem nadšená!
Při vstupu nás přivítala naše milá manažerka Iryna, která nám nabídla Coca-Colu a popcorn – přesně jako na celovečerním filmu. Usadila nás do sálu, kde se promítaly klipy představující novou kolekci 2025. Tyto klipy byly úchvatné a dokonale vystihovaly atmosféru, jakou bych si přála mít na své svatbě: toskánská vila, bazén, velký stůl, květinová výzdoba, rodina, kamarádi, smích, tanec, světýlka nad stoly a nebe plné hvězd.
Po skončení filmů jsme prošli zataženou oponou do velkého, vzdušného prostoru muzea, kde byly vystavené figuríny oblečené do překrásných šatů. Bylo to jako výbuch konfet! Nová kolekce Milla Nova opět přináší několik podkolekcí, z nichž každá má své jedinečné kouzlo.
Couture - Typická pro tuto kolekci je velká zdobnost a propracovanost. Všechny modely jsou ručně vyráběné z nejluxusnějších látek, dominující přepychové italské hedvábí. Tyto šaty jsou ideální pro svatby v zámeckém prostředí.
White and Lace - MUSE - Kolekce "Jsi múza" je poctou každé ženě – bohyním, které inspirují naše životy. Tato kolekce zachycuje nepolapitelné kouzlo múzy prostřednictvím éterických střihů a snového tylu, doplněného o sochařské saténové kousky, které vyzařují nadčasovou eleganci.
Milla by Lorenzo Rossi - Secret Garden - Tato kolekce odhaluje tajemství květinové krásy a zajišťuje, že každá nevěsta objeví šaty, které ji dokonale vystihují. Je to óda na květiny, které jsou důmyslně vetkané do detailů, textur a ozdob. Stejně jako rozmanitost květin v zahradě, představuje řadu stylů pro všechny svatební preference.
Po šesti hodinách vybírání jsme se přesunuli na výstaviště, kde jsme navštívili naše partnery, aktuální i z minulých let. Věděla jsem, že hledám už jen třešničku na dortu – něco, co jsem u Milla Nova nenašla, a přesto bych to chtěla mít v našem salónu. Myslím, že jsem to našla: značka Iryna Kotapska, založená v roce 2002, je přesně to, co jsem hledala - romantika, lehké materiály, ramínka, hluboké výstřihy a variabilita sukní a topů. Také jsem objednala doplňky od značky Poirier, plesové šaty od značky Mori Lee a spoustu dalšího.
Když se hala zavírala, byla jsem spokojená a nadšená. Myslela jsem, že budeme mít volnou neděli, ale to byl omyl. V neděli ráno jsem se probudila a zjistila, že u nás v hotelu představuje svou novou kolekci značka Alberto Palatchi. Jejich šaty mě zaujaly natolik, že jsem přesvědčila manžela, abychom se šli podívat. A byla to trefa do černého!
Hned u vchodu nás přivítal sám majitel Alberto, který nám vyprávěl příběh o svém dědečkovi Albertovi, jenž podědil firmu na výrobu oděvů od svých rodičů, kteří ji založili v roce 1922. Z této firmy vybudoval nejznámější a nejúspěšnější svatební značku na světě - Pronovias. V roce 2017 ji prodal a jeho vnuk Alberto se nyní snaží její slávu obnovit. Jeho modely jsou jedinečné, nesou v sobě historii značky Pronovias s důrazem na kvalitu, ale zároveň přinášejí moderní trendy a Albertovu osobní vizi.
Kolekce 2025 je velmi rozmanitá a věřím, že si z ní vybere každý. Já sama jsem měla co dělat, abych se vešla do rozpočtu :D.



Když se tradiční setká s netradičním

Dnes pro Vás máme úplně něco jiného - svatební editorial v barvách, které nám ukazují, že svatba nemusí být jen o bílých šatech a černých oblecích.

Díky našim neuvěřitelným tvůrcům a dodavatelům, kteří nám umožnili toto netradiční dobrodružství. Děkujeme vám všem za vaši kreativitu a vášeň, kterou jste vložili do tohoto projektu.


Fotky: @dfueco

Korunka: @carbickovacrowns

Květiny a výzdoba: @kvetinarstvinanamesti

Misto: @hradhnevin@svatbynahrade

Model: @pajik_tengler

Modelka: @karolina_svatosova , @adel_hubnerova, @pcihelkova

MUAH: @lilibuiova

Oblak: @oblack.cz

Prstýnky: @polomiojewellery

Šaty:@svatebnisalonmaya 

Sweet bar: radka_fej

Video: @michalbares.cz, @zuzanajakusova




Svatební editorial "Joy"

Svatební editoriál ¨JOY¨ dostál svému názvu. Je plný radosti, veselých barev a atmosféry, která by měla panovat na každé svatbě. Přesně takový pocit bych si chtěla odnést ze svatby, kterou navštívím. Překrásná lokace, Villa Dom Carli nás navíc přenesla do atmosféry letního Toskánska, i když se ve skutečnosti nachází nedaleko Prahy.
 

Photographer: @romanaellaplacek
Wedding planner: @dream.makers.planners
Venue: @villa_dom_carli
Muah: @jana.strbikova
Cake & sweetbar: @cupcakesveronika
Flowers: @floristka_daniela_michajlecova
Jewellery: @korbicka_sperky
Wedding gown: @svatebnisalonmaya
Groom`s suit: @kleinod_gentleman_store
Neon lights: @sviticipismena
Stationary: @about_graphics
 

 




Svatební editorial Elegance

Bílo-černá kombinace na svatbě je neuvěřitelně elegantní a nadčasová. V našem případě došlo ještě na kombinaci se zlatou a jemnými barevnými šperky - ani Vy tak nemůžete šlápnout vedle. 

Photographer: @romanaellaplacek
Wedding planner: @dream.makers.planners
Venue: @villa_dom_carli
Muah: @jana.strbikova
Cake & sweetbar: @cupcakesveronika
Flowers: @floristka_daniela_michajlecova
Jewellery: @korbicka_sperky
Wedding gown: @svatebnisalonmaya
Groom`s suit: @kleinod_gentleman_store Neon lights: @sviticipismena
Stationary: @about_graphics
 

 




Podzimní svatba

I podzimní svatby mají své čarovné kouzlo. Tento romantický koncept, plný zemitých tónu a svíček, nás naprosto nadchl. Věřím, že i Vás...

Koncept: @svatebni_magazin
Modelka: @adela_maderycova
Fotograf: @anyzova_fotografie
Kamera: @michalsteflovic
Místo: @humno_11
Svatební šaty: @svatebnisalonmaya
Oblek: @moliere_store
MuaH: @mrni.makeup
Dekorace: @svatebnisalonveronica
Květiny: @klarauhlirova_floraldesign
Sladké: @cakekarna
Prstýnky: @sperky_stauder
Župánky a podvazky: @foneli_moda
Oznámení: @zuzadesign
Náušnice, ozdoba do vlasů: @kaspinka.cz
 

 




Další:
© 2024 Insion

Mapa stránek Vytiskni tuto stránku Poslat odkaz na tuto stránku   Salón Maya » Blog

Instagram

Moje